ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Mundo Deportivo χαρακτηρίζει "εξωτική" τη νέα περιπέτεια του Μεντιλίμπαρ, πρώτη δουλειά του εκτός Ισπανίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ματς της Σεβίλλης στο Champions League απέναντι στην Λανς | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ματς της Σεβίλλης στο Champions League απέναντι στην Λανς | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Η Mundo Deportivo σχολίασε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από την Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, χαρακτηρίζοντάς την εξωτική.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Έτσι, ο πολύπειρος Ισπανός προπονητής θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη απέναντι στη Φερεντσβάρος (15/2, 19:45) για τα playoffs του Conference League.

Η Mundo Deportivo σχολίασε την εξέλιξη στους ερυθρόλευκους και έβαλε τίτλο: "Η καινούργια και εξωτική περιπέτεια του Μεντιλίμπαρ".

Μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η πρώτη δουλειά του Ισπανού προπονητή εκτός της πατρίδας του, είτε στην προπονητική, είτε στην ποδοσφαιρική καριέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ