ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η μεγαλοπρεπής φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα

Η στιγμή της απονομής του 47ου πρωταθλήματος
Η στιγμή της απονομής του 47ου πρωταθλήματος EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός με μία μεγαλοπρεπή φιέστα πανηγύρισε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, οι ερυθρόλευκες ομάδες που τιμήθηκαν και η απονομή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος σε μία τελετή με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Ολυμπιακός: Η μεγαλοπρεπής φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα
EUROKINISSI

Στη συνέχεια στήθηκε το σκηνικό για την τελετή, με τα 46 προηγούμενα τρόπαια των ερυθρόλευκων να κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά, "παρέλασε" η Κ15 η οποία με μπροστάρη τον προπονητή Τάσο Πάντο που κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Ακολούθησε αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τον Μπάμπη Στόκα να ερμηνεύει έργα του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη. Στη συνέχεια τιμήθηκε η ομάδα πόλο γυναικών, η οποία κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη στα μάτριξ του Γεώργιος Καραϊσκάκης
Το πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη στα μάτριξ του Γεώργιος Καραϊσκάκης EUROKINISSI


Η γιορτή συνεχίστηκε με video, όπου κατέγραψε στιγμές από την πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μεγάλα γκολ που σημάδευσαν την εφετινή σεζόν, μέχρι και τους πανηγυρισμούς στο αεροπλάνο στην επιστροφή από την Τούμπα. Φυσικά, εμφανίστηκε και το 47ο τρόπαιο, το οποίο κουβάλησαν οι Μποροβήλος και Κοξένογλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιέστα του Ολυμπιακού
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιέστα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε σειρά και εμφανίστηκε στο γήπεδο, ενώ σιγά σιγά έκαναν την είσοδό τους και οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να κλέβει γι' ακόμη μία φορά την παράσταση. Οι παίκτες και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός: Η μεγαλοπρεπής φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα
EUROKINISSI

Τα καπνογόνα φώτισαν τον ουρανό, ενώ οι ποδοσφαιριστές μαζί με τις οικογένειές τους χάρηκαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Η μεγαλοπρεπής φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα
EUROKINISSI

Δείτε την φιέστα του Ολυμπιακού:

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ