ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ολυμπιακός: Η Γκιμαράες ανακοίνωσε τον Σίλβα με χιουμοριστικό video και ρήτρα 50 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Η Γκιμαράες ανακοίνωσε τον Σίλβα με χιουμοριστικό video και ρήτρα 50 εκατ. ευρώ
TWITTER/VITORIASC1922

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι και τυπικά παίκτης της Γκιμαράες, έπειτα από μερικές ημέρες που κράτησε η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τον Ολυμπιακό, με τον πορτογαλικό σύλλογο να σχολιάζει με χιουμοριστικό video το γεγονός. Στα 50.000.000 ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης.

Η μετακίνηση του Τιάγκο Σίλβα στη Γκιμαράες ολοκληρώθηκε έστω και με μερικές ημέρες καθυστέρηση. Αυτό επεσήμανε και ο πορτογαλικός σύλλογος στο χιουμοριστικό video με παρεμβολές από... Μπομπ Σφουγγαράκη, με το οποίο παρουσίασε τον 28χρονο μέσο το Σάββατο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται να περνάει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη, να κάνει όλα τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του και στη συνέχεια να περιμένει, να περιμένει και να περιμένει σε μία αίθουσα αναμονής. Αυτό οφείλεται στους πρωταθλητές Ελλάδας, που έπρεπε να στείλουν ορισμένα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μετακίνησης. Αυτό συνέβη και τελικά το Σάββατο ανακοινώθηκε η επιστροφή του Σίλβα στην πατρίδα του.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Γκιμαράες, ο παίκτης μετακινήθηκε χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με τον πορτογαλικό σύλλογο να αποκτά μόνο το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο Σίλβα αφήνει την Ελλάδα έπειτα από μία σεζόν και η οποία άρχισε καθυστερημένα για εκείνον, αφού υπέγραψε στις 3 Οκτωβρίου του 2020, προερχόμενος από τη Νότιγχαμ. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια αλλά μόλις 1.086 λεπτά και έδωσε δύο ασίστ, χωρίς να πείσει για τις ικανότητές του τον Πέδρο Μαρτίνς.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως έπεισε και με το παραπάνω τους συμπατριώτες του στην Γκιμαράες, αφού στην ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιό του θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ