ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Τζολάκη, η μαγνητική του Βατσλίκ και ο Πασχαλάκης

Ο Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ σκεφτόταν εδώ και μέρες να χρησιμοποιήσει τον Τζολάκη ως βασικό στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο την Κυριακή (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1) και ο Έλληνας κίπερ θα πάρει την ευκαιρία του, μετά και τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Ο Τσέχος γκολκίπερ, Τόμας Βατσλίκ, χτύπησε στον δεξί ώμο και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ελβετία το βράδυ της Τρίτης (27), έρχεται το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα (28/9) και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος πορτιέρε είχε νιώσει ενοχλήσεις στον ώμο και σε αγώνα του Ολυμπιακού τον περασμένο μήνα, έκανε θεραπεία και μετά από μερικά εικοσιτετράωρα ήταν έτοιμος.

Το μέγεθος της ζημιάς λοιπόν θα κρίνει εν πολλοίς, αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα ή όχι.

Ο Μίτσελ στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης υποστήριξε πως δεν θέλει άλλη προσθήκη στο ρόστερ (αναφερόμενος και στις περιπτώσεις των Κασάμι και Ελαμπντελαουί), θεωρώντας ότι το έμψυχο δυναμικό μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και στις υποχρεώσεις μέχρι τα μέσα του Νοέμβριου και την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ο τραυματισμός του Βατσλίκ.

Εάν η μαγνητική του Βατσλίκ δείξει ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, ίσως οι ερυθρόλευκοι προχωρήσουν ως έχουν. Αν ο Τσέχος χρειαστεί να μείνει κάποιες εβδομάδες εκτός, τότε δεν αποκλείεται η πειραϊκή ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων.

Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε το τελευταίο δεκαπενθήμερο για ξένο τερματοφύλακα, όμως δεν υπήρξε κάτι που να κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει επίσης στο τραπέζι η λύση του Πασχαλάκη. Μέσα στην ημέρα θα φανούν περισσότερα για τις διαθέσεις των ερυθρόλευκων στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ