ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χάμες, ο Κασάμι και το πλάνο του Μίτσελ για το Πανθεσσαλικό

Ο Χάμες Ροντρίγκες πανηγυρίζει
Ο Χάμες Ροντρίγκες πανηγυρίζει EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ στον άξονα αναμένεται να τοποθετηθεί ο Κασάμι μαζί με τον Σαμασέκου.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον Βόλο σήμερα (19/3, 17:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την πρώτη αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τρίτη θέση με 56 πόντους στο -3 από την ΑΕΚ και στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Δεδομένου ότι υπάρχει το αθηναϊκό ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι όταν και οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 4-0. "Μακάρι να καταφέρουμε να επαναλάβουμε το ίδιο αποτέλεσμα, όμως θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν πιστέψουμε πως θα έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια" δήλωσε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να περάσει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του πως η αποστολή τους στο Πανθεσσαλικό θα είναι εύκολη.

Οι απόντες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (17/3) την προετοιμασία του και αμέσως μετά ανακοινώθηκε αποστολή. Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται στις επιλογές του Ισπανού προπονητή, ενώ μετά την τιμωρία του επιστρέφει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Από την άλλη, εκτός βρίσκονται οι Πεπ Μπιέλ και Ίνμπομ Χουάνγκ, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ τραυματίας παραμένει ο Γιαν Εμβιλά. Ο Μίτσελ δεν θα έχει στον Βόλο τρείς ποδοσφαιριστές του βασικού του κορμού και καλείται να διαχειριστεί αυτές τις τρεις απουσίες.

Το πλάνο του Μίτσελ με Χάμες και Κασάμι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της OPAP Arena, με τον Μίτσελ να έχει καταστρώσει τα πλάνα του. Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και μπροστά του θα αγωνίζονται ο Ουσεϊνού Μπα μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ντόη.

Τα αμυντικά άκρα της νίκης επί της ΑΕΚ δύσκολα θα αλλάξουν. Έτσι, αριστερά θα είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ και στα δεξιά ο Ροντινέι. Από εκεί και πέρα ο Ντιαντιέ Σαμασέκου φαίνεται πως θα έχει παρτενέρ του στον άξονα τον Παϊτίμ Κασάμι. Ο 30χρονος Ελβετός μέσος δεν έχει αγωνιστεί φέτος βασικός στο πρωτάθλημα (έχει γίνει σε τρία ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet). Μαζί με τον 27χρονο από το Μάλι έχουν παίξει δύο φορές, την πρώτη ξανά στον Βόλο για ένα τέταρτο.

Όπως όλα δείχνουν, η απουσία του Μπιέλ θα φέρει και την επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες στο αρχικό σχήμα. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό, ενώ βρέθηκε στην αποστολή της OPAP Arena χωρίς να αγωνιστεί. Φαίνεται πως μετά τις 13 Φεβρουαρίου επιστρέφει και θα πάρει τη θέση "10".

Αυτό σημαίνει πως ο Κώστας Φορτούνης θα μετατοπιστεί στα άκρα, ενώ ο Σέρτζι Κανός θα αγωνιστεί στην άλλη πτέρυγα. Στην κορυφή θα τοποθετηθεί ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Μένει να φανεί μέχρι την ανακοίνωση της 11άδας αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή και ο Μίτσελ να κρύβει άλλες εκπλήξεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ