ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βασικός ο Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στον Άρη

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα με το "10"
Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα με το "10" ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη (18/9, 20:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24). Βασικός ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη (18/9, 20:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Super League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Χάμες Ροντρίγκες κάνει το ντεμπούτο του στους ερυθρόλευκους ως βασικός. Συγκεκριμένα θα κινείται στη θέση 10 πίσω από τον Αραμπί, ενώ στα άκρα θα κινούνται Μπιέλ και Μασούρας.

Από εκεί και πέρα ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπα - Μανωλά μπροστά τους. Ο Ρέαμπτσουκ και ο Βρσάλικο θα κινούνται στα άκρα της άμυνας, με τους Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ στον άξονα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Χάμες, Μασούρας, Μπιέλ, Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ουί Τζο, Μπόουλερ, Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Βαλμπουενά, Σαμασέκου, Μπακαμπού

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταμπό, Ντιόπ, Μαντσίνι, Γκαρθία, Ιτούρμπε, Γκρέι.

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Ενκουλού, Έντουιν Ροντρίγκες, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Ζερβινιό, Πίρσμαν, Καμάτσο

Μη χάσετε τη Game Night για την πέμπτη αγωνιστική της Super League και τον τελικό του EuroBasket 2022:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ