ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, με Μασούρα και Χουάνγκ στο αρχικό σχήμα

Ο Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού (25/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) .

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού (25/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 1-1 της Κύπρου με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με μία αλλαγή σε σχέση με το ματς της Κύπρου. Συγκεκριμένα, ο Μασούρας επιστρέφει στο βασικό σχήμα στη θέση του Ραντζέλοβιτς. Κατά τ' άλλα, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από την εστία με τους Μπα και Σισέ μπροστά του και τους Άβιλα - Ρέαμπτσιουκ στα άκρα.

Οι Κούντε και Εμβιλά συνθέτουν το δίδυμο του άξονα, με τον Χουάνγκ να έχει ρόλο 10αριού. Ο Ζινκερνάγκελ θα είναι στο ένα επιθετικό άκρο, με τον Αραμπί στην κορυφή. Να σημειωθεί πως στην 23άδα βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Χουάνγκ, Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Αγκιμπού, Κούτρης, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Μανωλάς, Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Λεμεσού: Γιοβάνοβιτς, Πέιμπερνς, Ρομπέρζ, Μαυρίας, Κάμας, Σαχάρ, Κόλ, Φέλιξ, Πίττας, Χέντι, Ντιγκινί.

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς, Μπα, Ονγκέντα, Καμπράλ, Κυριάκου, Παναγιώτου, Τζάνγκα, Πινακάς, Τζράντι.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος, μαζί με τον Θέμη Καίσαρη και τον Τσάρλυ σχολιάζουν το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το σπουδαίο ματς της Εθνικής κόντρα στη Σερβία με LIVE σύνδεση από Βελιγράδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ