ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του Μαρτίνεθ στο ρόστερ και οι έντονες προπονήσεις πριν από την Αυστρία

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δουλεύει εντατικά στον Ρέντη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του και να έχει συνεχείς επαφές με τους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι προσανατολισμένος στις μεταγραφικές κινήσεις, τις απαραίτητες πριν από την αναχώρηση των ερυθρόλευκων για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου.

Αυτό δεν σημαίνει πως η δουλειά στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη σταματάει. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ρίξει αρκετή δουλειά, προκειμένου να μάθει τους ποδοσφαιριστές του. Έτσι, οι συζητήσεις μαζί τους είναι συνεχείς, με τον Ισπανό προπονητή να έχει συχνά τετ α τετ με τους παίκτες του.

Στόχος να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές που έχει στα χέρια του, ώστε να καταλήξει και στις τελικές αποφάσεις καταρτισμού του ρόστερ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προσωπική επαφή που έχει με τους παίκτες, ενώ δεν βάζει όρια στον εαυτό του, όσον αφορά στο μέγεθος της ομάδας.

"Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δώσω ακριβή αριθμό των ποδοσφαιριστών που θέλω στην ομάδα μου, είναι η στιγμή για να γίνουν οι εκτιμήσεις στους παίκτες, να τους αξιολογήσω.

Έχω κάνει φυσικά τη μελέτη μου, αλλά θέλω να γνωρίσω τους πάντες ακόμη καλύτερα. Είναι σημαντική η προσωπική επαφή. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, χωρίς όρια, δεν έχει σημασία ο αριθμός, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε επιτυχία στις επιλογές μας" είχε δηλώσει συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου.

Οι περισσότεροι διεθνείς του Ολυμπιακού που βρίσκονται σε άδεια αναμένεται να επιστρέψουν την Δευτέρα από την άδειά τους, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποκτάει καλύτερη εικόνα και εκείνων των ποδοσφαιριστών, δύο μέρες πριν από την αναχώρηση για την Αυστρία.

Θυμίζουμε τους αδειούχους: Πασχαλάκης, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Αγκιμπού Καμαρά, Αλγκασίμ Μπα.

Εντατική δουλειά στον Ρέντη

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πρόκειται να βάλει τα κυριότερα κομμάτια της φιλοσοφίας του στην Αυστρία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όταν θα έχει και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές μαζί του.

Ωστόσο, από τώρα και από τη δουλειά που γίνεται στον Ρέντη, ο Ισπανός προπονητής δείχνει τις διαθέσεις του. Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνεθ έχει πατημένο το γκάζι από νωρίς.

Το πρόγραμμα είναι αυξημένης έντασης, ενώ από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα οι προπονήσεις είναι διπλές. Ο Μαρτίνεθ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του την τέλεια φυσική κατάσταση. Άλλωστε, αυτό επιτάσσει και η αγωνιστική φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού, η οποία βασίζεται στο υψηλό πρέσινγκ και τα τρεξίματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ