CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Γιγαντοοθόνη για τον τελικό του Conference League και στο Πέραμα

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ματς με την Άστον Βίλα
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ματς με την Άστον Βίλα ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Με ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη θα τοποθετηθεί ακόμη μία γιγαντοοθόνη για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ακόμη μία γιγαντοοθόνη για την προβολή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στήθηκε στον Πειραιά.

Το βράδυ της Τρίτης (28/5) με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη προέκυψε και νέο σημείο δημόσιας προβολής του αποψινού ιστορικού τελικού, πρώτου ελληνικής ομάδας μετά από 53 χρόνια. Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να δουν σε γιγαντοοθόνη την ιστορική αναμέτρηση στην Πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα.

Γιγαντοοθόνες έχουν ήδη τοποθετηθεί στα Καμίνια στην πλατεία "Γεωργίου Γεννηματά" και στην Πλατεία Κοράη στο κέντρο του Πειραιά, ενώ θα γίνει προσπάθεια να μπει και στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ