ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έξω Σισέ και Κούντε, μέσα Φαντιγκά και Κίτσος κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντισ τη Φενέρμπαχτσε
Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντισ τη Φενέρμπαχτσε INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (13/2, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE και ηχητική περιγραφή στο SPORT24) στο Καραϊσκάκης. Απόντες είναι οι Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε, ενώ μέσα βρίσκονται οι Φαντιγκά και Κίτσος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (13/2, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE και ηχητική περιγραφή στο SPORT24) στο Καραϊσκάκης για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη το Σάββατο (12/2) και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Εκτός αποστολής είναι ο Σισέ, ο οποίος είχε μόλις δύο προπονήσεις μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, ενώ επίσης εκτός έμειναν Ανδρούτσος, Κούντε, όπως και ο τραυματίας Ροντρίγκες. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του τους Φαντιγκά και Κίτσο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους μικρούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ