ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Αβραάμ, ενοχλήσεις στον προσαγωγό

Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Αβραάμ, ενοχλήσεις στον προσαγωγό
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και την Πέμπτη (4/2) αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να "καθαρίσει" με 3-0 τον Παναιτωλικό, αλλά το παιχνίδι στιγματίστηκε για τους "ερυθρόλευκους" από τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου (ενοχλήσεις στο προσαγωγο του δεξιού ισχίου). Ο 36χρονος στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή στο 72' με τον Μπουχαλάκη (πήγε αυτός στόπερ δίπλα στον Σεμέδο).

Ο Αβραάμ θα υποβληθεί την Πέμπτη (4/2) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει ανέτοιμος και ως εκ τούτου μέχρι νεωτέρας μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ, αν ο Αβραάμ υποχρεωθεί να μείνει εκτός, είναι οι Σεμέδο - Μπα.

Ο Μαρτίνς δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό πως ο Σωκράτης θα είναι έτοιμος έως τις 18 του μήνα, όταν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την PSV, παιχνίδι στο οποίο τιμωρημένος θα είναι ο Σεμέδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ