ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα είναι έτοιμος με την Αϊντχόφεν ο Σωκράτης"

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για τους 16 του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να ζήτησε υπομονή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος στον αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Αμέσως μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην Cosmote TV πως πρέπει να υπάρξει υπομονή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Λίγο αργότερα στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, βέβαια, ξεκαθάρισε πως ο στόπερ του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος στον αγώνα με την Αϊντχόφεν.

"Ο Σωκράτης έρχεται από μια μεγάλη περίοδο χωρίς αγώνες και αυτό από μόνο του δείχνει πως θα χρειαστεί μια περίοδο υπομονής και δουλειάς για να μπορέσει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και να προσφέρει στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι τότε θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει" ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με την PSV για τους "32" του Europa League θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι τιμωρημένος στο πρώτο ματς, ενώ μένει να φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ