ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος μέχρι το 2024 ο Σουρλής

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος μέχρι το 2024 ο Σουρλής
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σουρλής θα συνεχίσει να προσφέρει για αρκετά χρόνια ακόμα τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024 με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως προσέχει ιδιαίτερα τα παιδιά των Ακαδημιών του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο πεδίο και να προωθεί στην πρώτη ομάδα παίκτες που θεωρεί πως έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Βασίλη Σουρλή, με τον Πορτογάλο να του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας να φροντίζει να τακτοποιεί άμεσα την "εκκρεμότητα", μέσω νέου συμβολαίου.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 18χρονου μεσοεπιθετικού με τους ερυθρόλευκους είχε ισχύ μέχρι το 2022, με τον Ολυμπιακό να πιστεύει στην αξία και στη δυνατότητα εξέλιξής του και να το δείχνει έμπρακτα, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024.

Σημειώνεται πως στο φινάλε της περασμένης αγωνιστικής σεζόν ο Σουρλής πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Super League 1, με τον Μαρτίνς να τον ρίχνει στο ματς των playoffs με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη (15/7) αντί του Μάξι Λοβέρα στο 88ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ