ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ξεκινά από βδομάδα την προετοιμασία για τον Ατρόμητο, θα ακολουθήσει η πρεμιέρα του Champions League με τη Μαρσέιγ και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των Μασούρα, Πέπε και Μπρούμα.

Το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Μαρσέιγ στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην πρεμιέρα του ομίλου στο φετινό Champions League. Αναμέτρηση την οποία αν κατακτήσουν οι "ερυθρόλευκοι", θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα έστω για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Σαφώς και θα υπάρχει δρόμος, αλλά τι καλύτερο από το να αξιοποιηθεί η έδρα και μάλιστα απέναντι σε αντίπαλο που μπορείς να βάλεις από κάτω.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι προπονητής που αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελε να μιλάει για τον αγώνα με τους Μαρσεγέζους, αφού προηγείται ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Κακά τα ψέματα, όμως, οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας τους Γάλλους σκέφτονται και το πώς θα μπορέσουν οι "ερυθρόλευκοι" να μπουν με το δεξί στο γκρουπ, όπου μετέχει και η Μάντσεστερ Σίτι με την Πόρτο.

Στην παρούσα φάση, υπάρχουν θέματα για τα οποία έχει να προβληματίζεται ο προπονητής του Ολυμπιακού. Πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Super League, ο Γιώργος Μασούρας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και έμεινε εκτός.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς

Ο Πέπε, από την πλευρά του, ο οποίος δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό της Παρασκευής (9/10) με τον Λεβαδειακό, αφού προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό και ο Μαρτίνς δεν θέλει να υποστεί ο συμπατριώτης χαφ υποτροπή, που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός αγώνων. Προσέχει για να τον έχει.

Ακόμα και ο Μπρούμα, που αποκτήθηκε για να αποτελέσει βασικό εξτρέμ, ήρθε από την PSV με ένα μικρό πρόβλημα. Με λίγα λόγια οι επόμενες μέρες θα κρίνουν τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών ενόψει της πρεμιέρας στο Champions League. Για τον Ίβηρα κόουτς θα ήταν ευχής έργον να έχει διαθέσιμο όλο το υλικό και ας προβληματιστεί στην τελική για αυτούς που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Το πρόβλημα είναι να υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες και να μην είναι σε θέση να τους υπολογίζει.

Οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν εκ νέου από βδομάδα, αφού το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό. Το κακό βέβαια είναι ότι οι διεθνείς θα επιστρέψουν από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μένει να φανεί ποιοι από αυτούς θα μπορούν να παίξουν με τον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται ότι το τεστ με τον Λεβαδειακό που διεξήξχθη στο Ρέντη και από τους βασικούς αγωνίστηκαν οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Μαυρουδής, Λοβέρα, Σουντανί, Κάιπερς, Σουρλής, Χασάν, Μπρούνο, Κίτσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ