THE SPORTS ECONOMIST

Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Αλίγιαγκιτς

Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς
Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς PRINT SCREEN

Τη Δευτέρα (20/6) αναμένεται στην Αθήνα και ο Ντένις Αλίγιαγκιτς, με τον Ολυμπιακό να πληρώνει 350.000 στην Σλάβια Πράγας για την αγορά του 19χρονου Τσέχου επιθετικού, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Συνεχίζονται οι αφίξεις για τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτήν του Σίμε Βρσάλικο την περασμένη εβδομάδα και την προφορική συμφωνία του με τους "ερυθρόλευκους", ήρθε τη Δευτέρα (20/6) και υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Ισπανός Άβιλα Γκορδόν, ολοκληρώνοντας έτσι τη σύνθεση της εκ βάθρων ανανεωμένης δεξιάς πλευράς της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δεν περιορίζονται όμως εδώ οι αφίξεις, αφού στη διάρκεια της μέρας αναμένεται στην Αθήνα και ο 19χρονος επιθετικός Ντένις Αλίγιαγκιτς. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για την αγορά του διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Τσεχίας πολυσύνθετου επιθετικού καταβάλλοντας στην Σλάβια Πράγας 350.000 ευρώ και δίνοντας και ένα 20% ως ποσοστό επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενο μελλοντικής πώλησης.

Ο Αλίγιαγκιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας ή αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Ολυμπιακού Β’.

Ο 19χρονος Τσέχος σέντερ φορ και εξτρέμ (με καταγωγή από τη Βοσνία) την τελευταία σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Αλίγιαγκιτς είναι διεθνής με ομάδα Κ19 την Τσεχία και πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων.

Ο Αλίγιαγκιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τη Σλόβαν Λίμπερετς έπαιξε κατά κύριο λόγο με τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο είχε πέντε συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ