ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (20/06) ο Άβιλα

Ο Γκονζάλο Άβιλα Γορδόν
Ο Γκονζάλο Άβιλα Γορδόν JOSE MIGUEL FERNANDEZ/NURPHOTONUR/PHOTO VIA AFP

Ο Γκονζάλο Άβιλα Γορντόν έρχεται τη Δευτέρα (20/06) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα αναμένεται τη Δευτέρα (20/06) ο Ισπανός δεξιός μπακ, Γκονζάλο Άβιλα Γορντόν προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει το μπακ απ του Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος θα είναι η Νο.1 επιλογή για τα δεξιά. Κατά καιρούς έχει χρησιμοποιηθεί στα χαφ, αλλά και ως αριστερός μπακ.

Ο Άβιλα για καιρό βρισκόταν στο κάδρο του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του φαίνεται να προκρίθηκε από τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων. Πλέον, με την προσθήκη του οι Πειραιώτες θα έχουν υπεροπλία στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Χάντερσφιλντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 (17 συμμετοχές, δύο ασίστ την τελευταία σεζόν) και πριν από τρεις εβδομάδες είχε αγωνιστεί κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στα playoffs για την άνοδο στην Premier League.

Ο Άβιλα Γκορντόν είναι προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε 13 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στην Χιμναστίκ, όπου έπαιξε σε 18 ματς για ένα εξάμηνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Εσπανιόλ τον πούλησε στη Χάντερσφιλντ για το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ. Με την αγγλική ομάδα είχε 54 συμμετοχές συνολικά με δύο γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ