ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστροφή με προπόνηση στο Καραϊσκάκης, διαθέσιμος ο Ορτέγκα ενόψει Φιορεντίνα

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει την Πέμπτη το πρωί (23/5) στις προπονήσεις, με τον Ορτέγκα να αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα .

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν την Πέμπτη το πρωί (23/5) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, αλλά είναι έτοιμος πλέον να ανεβάσει πάλι τους ρυθμούς, καθώς σε μία εβδομάδα είναι ο τελικός του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Η προπόνηση την Πέμπτη (23/05) στις 10:30 το πρωί θα γίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καθώς έχει προγραμματιστεί αργότερα η Media Open Day των ερυθρολεύκων ενόψει του τελικού στην OPAP Arena.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μεντιλίμπαρ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (12:30) και στο πλάι του θα είναι κι ένας ποδοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις από παίκτες του Ολυμπιακού στη Μικτή Ζώνη.

Ο Ισπανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τη Φιορεντίνα, υπό την έννοια ότι ο Ορτέγκα, που είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο, ακολούθησε την Τρίτη και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα στον Ρέντη και την Πέμπτη αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Το ζήτημα με τον Αργεντινό αριστερό μπακ θα είναι ο βαθμός ετοιμότητάς του, καθώς τελευταία φορά έπαιξε στις 2 Μαϊου για ένα ημίχρονο στον αγώνα ρεβάνς με την Άστον Βίλα και θα έχει μεσολαβήσει σχεδόν ένας μήνας μέχρι τον τελικό με την ιταλική ομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ πάντως θεωρεί ότι ο 25χρονος αμυντικός θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν κι οι εναλλακτικές λύσεις των Ρίτσαρντς και Κίνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ