PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Επιστρέφει για τη ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης" ο Μαρτίνες, ανοιχτό να προλάβει και ο Τίλεμανς

Aston Villa's goalkeeper Emiliano Martinez reacts during the English Premier League soccer match between West Ham and Aston Villa, at the London stadium in London, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες @ 2024 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Την πιθανή επιστροφή του Εμιλιάνο Μαρτίνες κάτω από τα γκολπόστ της Άστον Βίλα στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, Ουνάι Έμερι, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο να προλάβει το ματς και ο Γιούρι Τίλεμανς.

Ενισχυμένη σε τέρμα και μεσαία γραμμή ενδέχεται να παρουσιαστεί η Άστον Βίλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (09/05, 22:00) για τη ρεβάνς του 2-4 της Αγγλίας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα των "βίλανς" με την Μπράιτον, ο προπονητής του συλλόγου, Ουνάι Εμέρι, ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας των Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς.

Ο Ισπανός προπονητής έδειξε αισιόδοξος ως προς την πορεία της αποκατάστασης του Αργεντινού βασικού τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σε περίπτωση που ο Μάρτινες αισθάνεται άνετα και δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος".

Η περίπτωση του διεθνούς Βέλγου, Γιούρι Τίλεμανς, είναι πιο δύσκολη, με τον Έμερι ωστόσο να αφήνει ανοιχτό το παραθυράκι να προλάβει τον επαναληπτικό της Αθήνας ο δημιουργικός χαφ.

"Έχουμε ακόμα μια ακόμη προπόνηση. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά εκείνους που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και εκείνους που απουσιάζουν", τόνισε ο 52χρονος τεχνικός της Άστον Βίλα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ