ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Ιταλοί για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς από παιχνίδι της Νάπολι για το Champions League με αντίπαλο τη Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς από παιχνίδι της Νάπολι για το Champions League με αντίπαλο τη Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019 2019 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό συνεχίζονται με την ηλεκτρονική έκδοση της Gazzetta να αναφέρεται στο γεγονός.

Νέο δημοσίευμα υπήρξε το Σάββατο στην Ιταλία το οποίο έκανε λόγο για ενδεχόμενη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα στο LIVE που έκανε η ηλεκτρονική έκδοση της gazzetta σχετικά με μεταγραφές και φήμες που υπάρχουν στην Ιταλία υπήρξε και η σχετική είδηση με τίτλο.

Πιθανή η επιστροφή στην Ελλάδα για τον Κώστα Μανωλά. Με το κείμενο να σημειώνει: "Ο αμυντικός θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις τρεις πλευρές έχουν ξεκινήσει και είναι δεδομένη η θέληση του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του".

Το δημοσίευμα της Gazzetta για τον Μανωλά | 12 Ιουνίου 2021
Το δημοσίευμα της Gazzetta για τον Μανωλά | 12 Ιουνίου 2021 PRINT SCREEN

Από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα αν και στο SPORT24 αναλύσαμε από την Παρασκευή (11/6) που έκαναν την εμφάνιση τους ανάλογα δημοσιεύματα πως η περίπτωση του, τουλάχιστον για φέτος, είναι αρκετά δύσκολη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ