ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος

Ολυμπιακός: Ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος
INTIME

Λίγες ημέρες πριν από την ρεβάνς με την Φερεντσβάρος για τα play offs της φάσης των "16" του Conference League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να κατατοπίσει τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς στην Βουδαπέστη.

Ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής από την πρώτη μάχη με την Φερεντσβάρος για τα play offs της φάσης των "16" του Conference League, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 1-0 στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους, και να αποκτούν ένα μικρό αβαντάζ για την πρόκριση.

Αυτό που χρειάζονται πλέον είναι να κάνουν ένα επίσης καλό ματς στη ρεβάνς της Βουδαπέστης την ερχόμενη Πέμπτη (22/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24), με την πειραϊκή ΠΑΕ να εκδίδει το Σάββατο ανακοίνωση με την οποία δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο που θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για αυτό το ματς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της φάσης Playoff του UEFA Conference League απέναντι στην Ferencváros που θα διεξαχθεί στο "Groupama Arena" την Πέμπτη 22/02/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι με την αγορά, θα παραλάβουν Vouchers και όχι εισιτήριο.

Η υποχρεωτική ανταλλαγή του Voucher με εισιτήριο θα γίνει την ημέρα του αγώνα 22/02/24 με ώρες 17:30 έως 19:00, στον περιβάλλοντα χώρο (Gyali ut – Away Fans Meeting Point) του "Groupama Arena".

Τα στοιχεία που θα καταχωρείτε στο voucher είναι υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο με Λατινικούς χαρακτήρες, τον αριθμό Διαβατηρίου/Ταυτότητας, Ημερομηνία Γέννησης και να είναι ίδια με τα στοιχεία της Ταυτότητα ή του Διαβατηρίου σας που θα ταξιδέψετε.

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης, τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία).

Vouchers θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από το Σάββατο 17/02 από τις 18:00 έως την εξάντλησή τους, (με δικαίωμα αγοράς δύο (2) Vouchers ανά χρήστη οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Ουγγαρία).

Διάθεση των Vouchers θα γίνει τη Δευτέρα 19/02 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους) και από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", (με δικαίωμα αγοράς δύο (2) Vouchers ανά φίλαθλο οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Ουγγαρία) και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί voucher είναι απαραίτητο να επιδείξει την ταυτότητα ή το διαβατήριο του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €20.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ