ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε τον ντε λα Φουέντε, δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μαρσέιγ

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε
Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε NICOLAS TUCAT/AFP

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του, ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μαρσέιγ.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ (ύψος 1.70μ) απάντησε θετικά στην πρόταση των "ερυθρολεύκων" και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς.

Ο Ντε λα Φουέντε αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, της περίφημης Μασία. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, παρότι δεξιοπόδαρος, καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να απειλεί από τον άξονα. Παράλληλα, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, διαθέτοντας ιδιαίτερα αξιόλογη ντρίμπλα.

Το 2021 αποκτήθηκε αντί 3.000.000 ευρώ από τη Μαρσέιγ, με την οποία πραγματοποίησε την περσινή σεζόν 22 συμμετοχές, μοιράζοντας και τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ