ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού /29-5-2021
Ο Τικίνιο κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού /29-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τικίνο Σοάρες στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (30/5) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό έχει μπει στο τελικό στάδιο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος στράικερ πάτησε στην Ελλάδα στις 22:00, όταν και η πτήση του προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον παρέλαβαν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων. Ο ίδιος έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου με μάσκα του Ολυμπιακού και σταμάτησε για κάποιες πρώτες κουβέντες στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Τικίνιο κατά την άφιξη του στο Ελ. Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού /29-5-2021
Ο Τικίνιο κατά την άφιξη του στο Ελ. Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού /29-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τικίνιο πρόκειται να οριστικοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό τις επόμενες ώρες, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Επιλογή του Μαρτίνς

Ο Τικίνιο αποτελεί μία προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον οι δύο τους συνεργάστηκαν στην Γκιμαράες. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις υπήρχαν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδέχθηκε αμέσως την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με ένα ακόμη σέντερ φορ.

Ο 30χρονος στράικερ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με πάγια αποζημίωση 1,2 εκατ. ευρώ ανά έτος, συν μπόνους, συν πριμ υπογραφής, συν το δικαίωμα να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο αν στη διάρκεια της δεύτερης σεζόν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ