ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προφυλάσσει τον Βατσλίκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Τόμας Βατσλίκ στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ
Ο Τόμας Βατσλίκ στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ INTIME

Ο Τόμας Βατσλίκ δεν έχει με το μέρος του τις πιθανότητες να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/01, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής (21/01), με τον Πέδρο Μαρτίνς να προτιμά να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του τον Τόμας Βατσλίκ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/01, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), μετά από τον τραυματισμό που υπέστη ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας στη χθεσινή (21/01) προπόνηση του Ολυμπιακού σε μια φάση που ενεπλάκη με τον Μανωλά.

Ο γιατρός των ερυθρολεύκων, Χρήστος Θέος, του έκανε συρραφή σε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής (8 ράμματα) και γι' αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμάει να τον προφυλάξει, μιας και δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Αν ο αγώνας της Κυριακής (23/01) ήταν ντέρμπι, το πιθανότερο είναι ότι θα έπαιζε κανονικά.

Τα πάντα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή (22/01) προπόνηση, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θα δει τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και μετά το πέρας αυτής θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Κατά πάσα πιθανότητα όμως ο Βατσλίκ θα μείνει εκτός αποστολής και θα ετοιμαστεί για τα επόμενα κρίσιμα ματς των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ