ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δυνατό τεστ απέναντι στην Άλκμααρ, στην "πρεμιέρα" της νέας φανέλας

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα δυνατό τεστ απέναντι στην Άλκμααρ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (09/07, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), σε ένα παιχνίδι που θα κάνει ντεμπούτο και η φανέλα της νέας χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει από την Αυστρία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, με πρώτες εξ αυτών τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Πριν όμως από τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν άλλα δύο φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο είναι με την Άλκμααρ το βράδυ του Σαββάτου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (09/07, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ωστόσο το παιχνίδι απέναντι στους Ολλανδούς, οι οποίοι έχουν στο ροστέρ τους, τους αδερφούς Παυλίδη (Βαγγέλης και Βασίλης) αλλά και τον Παντελή Χατζηδιάκο, είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια για τη φανέλα της νέας χρονιάς. Χθες οι Πειραιώτες έδωσαν μια γεύση από τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού μέσω ενός video teaser.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι έδωσαν έξι φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία, ενώ η Άλκμααρ αντιμετωπίζει ελληνική ομάδα στην τρέχουσα προετοιμασία της για δεύτερη φορά, καθώς πριν από τρεις ημέρες αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του σε ποιο βαθμό εφαρμόζονται στο γήπεδο όσα δουλεύει η ομάδα στις προπονήσεις σε αυτό το πρώιμο στάδιο της νέας χρονιάς, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, η οποία εκκινεί τις υποχρεώσεις της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ