ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δοκιμές τέλος για τον Μαρτίνς, με βασικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας /28-4-2021
Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας /28-4-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten με τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιεί βασικούς στο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30, Novasports 2HD, SPORT 24) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και αμέσως μετά απ' τη λήξη του παιχνιδιού οι ερυθρόλευκοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι, που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του έχει τονίσει τη σημασία του. Στις τελευταίες αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές, αφού δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζολάκης, ο Σουρλής και ο Καλογερόπουλος.

Όμως, αυτό δεν θα συμβεί στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς αρχής γενομένης απ' το παιχνίδι της Τετάρτης (12/5) με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα χρησιμοποιήσει βασικούς ποδοσφαιριστές, με τα δύο αυτά παιχνίδια να αποτελούν πρόβα τελικού. Στόχος είναι τα βασικά "'όπλα" των ερυθρόλευκων να έχουν αποκτήσει ρυθμό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Δικέφαλο στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

ΜΕ 3-4-3 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο 3-4-3 στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς παρά το γεγονός ότι στη διάθεσή του δεν έχει τρίτο στόπερ, πλην του νεαρού Καλογερόπουλου. Όπως φάνηκε μέσα από τις δοκιμές του Μαρτίνς, η αμυντικά τριάδα θα αποτελείται απ' τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπα.

Από εκεί και πέρα την εστία των ερυθρόλευκων θα υπερασπιστεί ο Ζοσέ Σα. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στον άξονα αναμένεται να κινούνται οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στην άκρα της επίθεσης πρόκειται να τοποθετηθούν οι Μπρούμα, Μασούρας, με τον Αραμπί στην κορυφή. Ακόμη, φανέλα βασικού διεκδικούν ο Καμαρά και ο Ραντζέλοβιτς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά στα παιχνίδια των playoffs, συνηθίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να ανακατεύει την "τράπουλα" αλλάζοντας τον σχηματισμό της ομάδας του. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε και τη χρησιμοποίηση του 4-4-2. Σε αυτή την περίπτωση, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους Φορτούνη και Βαλμπουενά, όπως και τον Αχμέντ Χασάν, ώστε να τοποθετηθεί στο πλευρό του Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές τους, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν, όπως και για να δείξουν έτοιμοι ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ