ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δίνει Πέπε και Τιάγκο Σίλβα για Έντουαρντς λένε οι Πορτογάλοι

Ολυμπιακός: Δίνει Πέπε και Τιάγκο Σίλβα για Έντουαρντς λένε οι Πορτογάλοι
Ο Μάρκους Έντουαρντς σε αγώνα της Γκιμαράες @ 2019 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Μάρκους Έντουαρτς της Γκιμαράες προσφέροντας ως αντάλλαγμα τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου Άγγλου εξτρέμ της Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρτς, όπως άλλωστε είχαν γράψει και οι Πορτογάλοι και συγκεκριμένα η "A Bola" πριν μερικές μέρες. Το SPORT24 μάλιστα σας είχε αναλύσει όλα τα δεδομένα για τον Έντουαρτς.

Σε εφημερίδα της Πορτογαλίας την Τρίτη (13/7) έγινε λόγος για συμφωνία Ολυμπιακού με Γκιμαράες για τη μεταγραφή του 50% του Έντουαρντς που κατέχει ο σύλλογος της Πορτογαλίας (σ.σ. το άλλο 50% ανήκει στην Τότεναμ) με τον Ολυμπιακό να δίνει ως ανταλλάγματα τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Συγκεκριμένα η "Desportivo de Guimaraes" έχει στο πρωτοσέλιδο της τους δύο παίκτες των "ερυθρόλευκων" και αναφέρει ότι ο Άγγλος πρώην μεσοεπιθετικός της Τότεναμ βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά γράφει: "Ένα βήμα απο τον πρωταθλητή Ελλάδα, ο Έντουαρντς. Στο μονοπάτι για τη Βιτόρια Τιάγκο Σίλβα και Πέπε Ροντρίγκες".

Ο Έντουαρντς που θεωρείται ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στην Πορτογαλία και βρίσκεται στη λίστα των Σπόρτινγκ και Πόρτο την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του πορτογαλικού συλλόγου μετρά σε 72 παιχνίδια 12 γκολ και 12 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ