ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διαφορετικός κατά τα 8/11, σε σχέση με τη νίκη του εναντίον της ΑΕΚ πέρυσι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ολυμπιακός: Διαφορετικός κατά τα 8/11, σε σχέση με τη νίκη του εναντίον της ΑΕΚ πέρυσι στη Νέα Φιλαδέλφεια
INTIME

Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε στην OPAP Arena, πριν σχεδόν ένα χρόνο, αλλά σήμερα θα παραταχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά 8/11 διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός πριν από ένα χρόνο έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ στην OPAP Arena για το πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 3-1 με τα τέρματα του Μπακαμπού, του Κανός και το αυτογκόλ του Μουκουντί, στις 12 Μαρτίου 2023, το οποίο διεξήχθη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Στο ερώτημα, πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός σε πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (31/03, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), η απάντηση είναι πάρα πολύ.

Καταρχάς, η πειραϊκή ομάδα έχει καινούργιο προπονητή στον πάγκο της, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο οποίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει ήδη δύο ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ένα το κέρδισε (4-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και το άλλο το έχασε (1-3 από τον Παναθηναϊκό στη Φάληρο). Τώρα, θα είναι το τρίτο του μεγάλο ματς επί ελληνικού εδάφους, καθώς στην Ευρώπη προηγήθηκαν οι μεγάλες προκρίσεις εις βάρος της Φερεντσβάρος και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα είναι αλλαγμένος τουλάχιστον κατά τα 8/11, σε σχέση με το αρχικό σχήμα που είχε παρατάξει ένας άλλος Ισπανός προπονητής, ο Μίτσελ, πριν από ένα χρόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Κανός, Μπιέλ, Φορτούνη και Μπακαμπού.

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Από αυτούς, οι επτά παίκτες δεν βρίσκονται πια στο ρόστερ του Ολυμπιακού (Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Κανός, Μπιέλ και Μπακαμπού) και ο Ντόη είναι αναπληρωματικός, πίσω από τον Κάρμο, τον Ρέτσο, τον Μπιανκόν και τον Άμπι. Και σε ότι έχει να κάνει με το ματς αύριο, είναι ανοιχτή η συμμετοχή του Πασχαλάκη, ο οποίος πάντως έχει το προβάδισμα έναντι του Τζολάκη.

Σχετικά με τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, ο Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τουν Πασχαλάκη (ή Τζολάκη) κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ρέτσο και τον Κάρμο στα στόπερ, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Έσε, τον Τσικίνιο και τον Φορτούνη στο "10", τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια της επίθεσης και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Φυσικά, δεν αποκλείεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη, κάτι που φυσικά θα φανεί λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ