ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Σισέ και Μπα η αποστολή για το Ηράκλειο, μέσα ο Χάμες Ροντρίγκες

CHAMPIONS LEAGUE 2022 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2022 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τόσο τον Παπ Αμπού Σισέ όσο και τον Ουσεϊνού Μπα. Στις επιλογές του Ισπανού προπονητή ο Χάμες Ροντρίγκες.

Απόντος του Παπ Αμπού Σισέ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, που υπήρξε το πρόσωπο των προηγούμενων ημερών στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζητώντας συγγνώμη για τη στάση του στον αγώνα με την Καραμπάγκ, έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Μίτσελ μετά την τελευταία προπόνηση.

Επίσης ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Ουσεϊνού Μπα, κρίνοντας εν τέλει πως δεν βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής κατάστασής του. Αντίστοιχα αποκλείστηκαν οι Σαμασέκου, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε, Φορτούνης, Μπόουλερ και οι τραυματίες Βατσλίκ, Ρέτσος, Αραμπί.

Εκ των παραπάνω προκύπτει πως στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Βρσάλικο ή Εμβιλά, αφού ο μόνος καθαρός στόπερ είναι ο Παπασταθόπουλος. Σε περίπτωση που ο Γάλλος οπισθοχωρήσει για να παίξει στόπερ, ο Ινμπέομ Χουάνγκ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαντάζουν το πιθανότερο δίδυμο στον άξονα.

Συνολικά ο Μίτσελ έχει μαζί τους Κρίστινσον, Τζολάκη, Πασχαλάκη, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλο, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ινμπέομ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι Ροντρίγκες, Ουί Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ