ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο και με σοβαρές απουσίες στην άμυνα η αποστολή με Φράιμπουργκ

Ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού
Ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο λόγω τραυματισμού, αλλά και τους Σισέ, Βρσάλικο, Μαρσέλο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στην αποστολή βρίσκεται ο Μπόουλερ και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Ελλάδι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (27/10, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League και μετά το πέρας της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του γι' αυτό το παιχνίδι.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι, λόγω της σύσπασης που υπέστη στο ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός αποστολής για τους ερυθρόλευκους είναι και οι Σισέ, Βρσάλικο και Μαρσέλο με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με σοβαρές απουσίες στα μετόπισθεν.

Εκτός είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα, αντίθετα εντός αποστολής είναι ο Καλογερόπουλος και ο Μπόουλερ, όπως και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φράιμπουργκ: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ