ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς δέκα βασικούς με Παναιτωλικό, επιστρέφουν Κούντε και Λόπες

Ο Κώστας Μανωλάς με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο
Ο Κώστας Μανωλάς με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (09/02, 18:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για το Κύπελλο Ελλάδας. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, επιστρέφουν στην αποστολή Κούντε και Λόπες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (09/02, 18:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24).

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτίθενται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Super League Interwetten και του πρώτου αγώνα με την Αταλάντα, στο Μπέργκαμο, για τα μπαράζ του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής 10 βασικούς παίκτες (Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά), ενώ ως γνωστό δεν υπολογίζει τον τραυματία Ροντρίγκες. Επίσης, εκτός είναι ο ανέτοιμος για την ώρα Φορτούνης, όπως και ο Σισέ που απουσιάζει στην Αφρική και είναι προς επιστροφή. Και όλα αυτά, ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί (1-2) στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο.

Ο ερυθρόλευκος προπονητής συμπεριέλαβε αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες και, βέβαια, νεοαποκτηθέντες που δεν έχουν πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής, όπως ο Καρβάλιο, ο Φαντιγκά και ο Κανέ. Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός της επιστροφής του Λόπες στην αποστολή, αλλά και ότι ο Κούντε επέστρεψε από την Αφρική και τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ