ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτόν έσπευσε να αγκαλιάσει στον πάγκο ο Μαρσέλο μετά την δεύτερη γκολάρα του επί του Ατρομήτου

2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρσέλο μετά το δεύτερο γκολ του επί του Ατρομήτου, έσπευσε να αγκαλιάσει τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, θέλοντας να του πει το δικό του "ευχαριστώ". Τι έγραψε ο ίδιος στο Instagram για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο Μαρσέλο ήταν χάρμα οφθαλμών το βράδυ της Πέμπτης στο Γήπεδο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ατρόμητο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16", σημειώνοντας δύο απίθανα γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, στο εμφατικό 4-1 των Πειραιωτών.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος θέλει να διαψεύσει τους πάντες που τον άσκησαν κριτική για το ξεκίνημά του και να αποδείξει την δεδομένη τεράστια αξία του, έκανε μία κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, ενώ στο πρώτο γκολ η αφιέρωση πήγαινε στους οικίους του στην εξέδρα των επισήμων, στο δεύτερο γκολ έσπευσε να δώσει μια ζεστή αγκαλιά στον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης των ερυθρόλευκων, Αλβάρο Αγκιλάρ.

Με τον τρόπο αυτό, ο Μαρσέλο είπε το δικό του "ευχαριστώ" στον συγκεκριμένο άνθρωπο για την βοήθεια που του πρόσφερε προκειμένου να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, μετά από πολύμηνη αγωνιστική απουσία. Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να του δείξει πόσο πολύτιμη είναι η συνεισφορά του...

"Ακόμα δεν έχω λόγια. Χαίρομαι για σένα, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Είμαστε μαζί αδελφέ", έγραψε ο Αγκιλάρ στο Instagram για τον Μαρσέλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ