ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες που έχουν "ταΐσει" γκολ τον Ελ Κααμπί

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε ποιοι είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν βγάλει ασίστ στον κορυφαίο σκόρερ του Ολυμπιακού, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ποιος βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο Μαροκινός στάικερ δεν σταματάει να σκοράρει, έχει βρει δίχτυα σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια, είναι πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League με 15 γκολ, ενώ με σε συνδυασμό με τα ευρωπαϊκά ματς έχει πετύχει συνολικά 22 τέρματα.

Ο Μαροκινός στράικερ κινείται κοντά ή μέσα στην περιοχή και ψάχνει τρόπο να τροφοδοτηθεί από τους συμπαίκτες του. Ποιοι είναι, όμως, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν δώσει ασίστ στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Οι ασίστ που έχει πάρει στο πρωτάθλημα

Ο Ελ Κααμπί στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 15 γκολ και τέσσερα από αυτά είναι με πέναλτι. Συνολικά, έχει πάρει ασίστ σε επτά γκολ του, ενώ στα υπόλοιπα έχει σκοράρει, είτε από ενέργειά του, είτε η μπάλα έχει έρθει σε αυτόν από αντίπαλο.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εκείνος που έχει μοιράσει δύο ασίστ στον Μαροκινό στράικερ στο πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν στο 4-0 επί της Λαμίας στο Καραϊσκάκης και η δεύτερη για το 3-1 στη νίκη επί του Άρη (4-1 τελικό σκορ)

Ο Όρτα βρίσκεται μεν λίγο χρόνο στον Ολυμπιακό, όμως ο Πορτογάλος μέσος έχει καταφέρει σε δύο περιπτώσεις να δώσει ασίστ στον Ελ Κααμπί, στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα (2-1) και στην αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (3-0).

Δύο ασίστ στον Μαροκινό φορ έχει βγάλει και ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί στο 1-1 επί της ΑΕΚ στην OPAP Arena και στη νίκη με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου του σέρβιρε το τρίτο γκολ.

Μία ασίστ στον Ελ Κααμπί σε αγώνα πρωταθλήματος έχει βγάλει και ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ τον τροφοδότησε στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Πάντως, να σημειωθεί πως στο εντός έδρας απέναντι στον Παναιτωλικό ο Μασούρας έβγαλε τη σέντρα προς τον Ελ Κααμπί, όμως ασίστ δεν μέτρησε, καθώς παίκτης των φιλοξενούμενων είχε αλλοιώσει ελαφρώς την πορεία της μπάλας.

Ροντινέι και Φορτούνης τον τροφοδοτούν στην Ευρώπη

Πάμε να δούμε τι γίνεται όμως σε επίπεδο Ευρώπης. Ο Ελ Κααμπί έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα επτά φορές σε ματς εκτός Ελλάδας. Από αυτά το ένα είναι με πέναλτι, ενώ τις άλλες έξι φορές έχει χρειαστεί βοήθεια των συμπαικτών του προκειμένου να βρει δίχτυα.

Ο Ροντινέι είναι εκείνος που έχει "συνδεθεί" περισσότερο απ' όλους με τον Μαροκινό στράικερ στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, του έχει βγάλει τρεις ασίστ, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φράιμπουγκ, στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκης, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στη Φερεντσβάρος.

Ο Φορτούνης από την πλευρά του έχει βγάλει δύο ασίστ στον Μαροκινό στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με την Τσουκαρίτσκι και την Φράιμπουργκ.

Επιπλέον, μία ασίστ έχει βγάλει στον Ελ Κααμπί και ο Μάριος Βρουσάι και συγκεκριμένα στο πρώτο γκολ του φορ του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι στο Καραϊσκάκης για τα playoffs του Europa League.

Κάπως έτσι οι συνολικές ασίστ που έχει λάβει ο Ελ Κααμπί διαμορφώνονται ως εξής:

  1. Φορτούνης: 4 ασίστ
  2. Ροντινέι: 4 ασίστ
  3. Όρτα: 2 ασίστ
  4. Ποντένσε: 2 ασίστ
  5. Βρουσάι: 1 ασίστ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ