ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι όροι της συμφωνίας με τον Ζέλσον Μαρτίνς, όπως τους αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι όροι της συμφωνίας με τον Ζέλσον Μαρτίνς, όπως τους αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο
AP PHOTO / DANIEL COLE

Ο Ολυμπιακός προχώρησε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό. Ο Ιταλός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρθηκε σε κάποιους από τους όρους της συμφωνίας.

Ο Ολυμπιακός προχωρά μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Ζέλσον Μαρτίνς.

Την είδηση επιβεβαιώνει ο Ιταλός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και το ότι αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο, ο Μαρτίνς θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για 2.5 χρόνια (ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2026), ενώ οι Μονεγάσκοι θα κρατήσουν 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πολύ γρήγορα αναρριχήθηκε στην ιεραρχία εντός του συλλόγου, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τα "λιοντάρια" (52 συμμετοχές με 13 γκολ και 13 ασίστ) αποτέλεσαν μάλιστα το διαβατήριο για τη μεγάλη μεταγραφή στην Ατλέτικο, η οποία το 2018 δαπάνησε το ποσό των 22 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει.

Μετά από μόλις έξι μήνες στην Ισπανία παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μονακό, η οποία δεν δίστασε το επόμενο καλοκαίρι (του 2019) να τον αγοράσει αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2023 ο Ζέλσον Μαρτίνς κατέγραψε 129 συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό, με 16 γκολ και 14 ασίστ ως απολογισμό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ