ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Μίτσελ, στο επιτελείο κι ο γιος του

Ο Μίτσελ στην πρώτη προπόνησή του στη δεύτερη θητεία ως τεχνικός του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Μίτσελ στην πρώτη προπόνησή του στη δεύτερη θητεία ως τεχνικός του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίτσελ αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό μαζί με τρεις συνεργάτες, δύο εκ των οποίων είναι συνδεδεμένοι με το παρελθόν του.

Ο Μίτσελ ανέλαβε τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και τυπικά, με την ανακοίνωση της πρόσληψής του, την παρουσίαση και την πρώτη προπόνηση.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα είναι μόνος του στη δεύτερη θητεία του στους "ερυθρολεύκους", αλλά θα έχει και ορισμένους συνεργάτες της επιλογής του.

Εκτός από το δεξί χέρι, που όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη θα είναι ο Χουάν Κάρλος Μαντιά, μαζί του θα είναι ακόμα δύο άτομα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, με τα οποία έχει συνεργαστεί ακόμη περισσότερες φορές.

Ο ένας θα είναι ο γιος του Αντριάν, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί σε αρκετές ομάδες του πατέρα του. Ο 34χρονος έχει μείνει χωρίς ομάδα και αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του για να ενταχθεί στο επιτελείο του πατέρα του, σύμφωνα με τον Μαρτίν Μαντσόν.

Στο επιτελείο θα βρίσκεται και ο Κίκε Σάνθ με την ιδιότητα του γυμναστή, τον οποίο ο Μίτσελ είχε σε Χετάφε και Μαρσέιγ, ενώ πέρασε από τον Ολυμπιακό ως γυμναστής του Όσκαρ Γκαρθία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ