ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το deal για τον Κανέ

Ο Μαμαντού Κανέ με τη φανέλα της Νέφτσι Μπακού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League | 21 Ιουλίου 2021
Ο Μαμαντού Κανέ με τη φανέλα της Νέφτσι Μπακού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League | 21 Ιουλίου 2021 INTIME

Ο Ολυμπιακός έδωσε 300.000 ευρώ και ποσοστό 20% στη Νέφτσι Μπακού για την αγορά του Μαμαντού Κανέ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, παραμένοντας για την επόμενη σεζόν δανεικός στους πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν.

Από το πρωί της Παρασκευής (27/8) ο Μαμαντού Κανέ βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία της αγοράς του από τον Ολυμπιακό. Αυτή ολοκληρώθηκε και με τις σχετικές υπογραφές. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέβαλλαν 300.000 ευρώ στη Νέφτσι Μπακού, η οποία και διατήρησε ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης του Κανέ.

Από την πλευρά του ο Αφρικανός μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας (4+1) έναντι συνολικών απολαβών που προσεγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν θα παραμείνει δανεικός στη Νέφτσι, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει τη δυνατότητα να διακόψει τον δανεισμό του όποτε το επιθυμεί.

Ο Κανέ κέντρισε την προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού αμέσως μετά το πρώτο ματς των δύο ομάδων στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και έκτοτε ξεκίνησαν οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών, οι οποίες και κατέληξαν στην χτεσινή οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Κανέ θα αναχωρήσει αύριο από την Αθήνα για την πατρίδα του, μαζί με τους συμπατριώτες του, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά ώστε να ενσωματωθούν στην αποστολή της εθνικής Γουινέας για τα επόμενα παιχνίδια της στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ