ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κανέ για να υπογράψει

Ο Μαμαντού Κανέ με τη φανέλα της Νέφτσι Μπακού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League | 21 Ιουλίου 2021
Ο Μαμαντού Κανέ με τη φανέλα της Νέφτσι Μπακού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League | 21 Ιουλίου 2021 INTIME

Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση της απόκτησης του Μαμαντού Κανέ από τον Ολυμπιακό, με τον 24χρονο μέσο από την Γουινέα να φτάνει στην Αθήνα την Παρασκευή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Μία ανάσα από το να προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη λίγο πριν το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Μαμαντού Κανέ της Νέφτσι, παίκτη που τσέκαραν οι ερυθρόλευκοι και μέσα από τα παιχνίδια τους με την ομάδα από το Μπακού για τα προκριματικά του Champions League, με τον μέσο από την Γουινέα να βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα με σκοπό να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κανέ είναι 24 ετών (ύψος 1,72) κατάγεται απ' τη Γουινέα και αγωνίζεται στη θέση του μέσου. Ανήκει στη Νέφτσι Μπακού, όπου αγωνίζεται απ' τον Ιανουάριο του 2019 και το συμβόλαιό του με τους Αζέρους λήγει τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε εννεά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ολυμπιακός ήρθε και σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Πολωνού μπακ, Μίχαλ Καρμπόβικ, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ