ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στη Φερεντσβάρος

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στη Φερεντσβάρος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φερεντσβάρος (22/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φερεντσβάρος για τη ρεβάνς των playoffs του Conference League, έχοντας το προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο ματς (22/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24). Λίγη ώρα από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Μεντιλίμπαρ παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, με τους Ρέτσο - Κάρμο μπροστά του και τους Ροντινέι - Ορτέγκα στα αμυντικά άκρα.

Οι Έσε, Τσικίνιο και Όρτα απαρτίζουν την τριάδα στον άξονα, με τους Φορτούνη, Ποντένσε στα επιθετικά άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ορτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ντόη.

Η ενδεκάδα της Φερεντσβάρος: Ντίμπουζ, Γουίνγκο, Σισέ, Μαέ, Τσίβιτς, Ζακάριασεν, Φανί, Μάιγκα, Μαρκίνιος, Βάργκα, Κόδρο.

Στον πάγκο: Α. Βάργκα, Μπέσιτς, Ρομντάνε, Μπότκα, Αμπένα, Μακρέτσκις, Ανέμπα, Κατόνα, Τότ, Πέσιτς, Λίστες, Ραμίρες.

Δείτε την εκπομπή του SPORT24

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ