ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτά θα εισπράξει από τις πωλήσεις των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Οι προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού μπορεί να ολοκληρώθηκαν, αλλά οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών συνεχίζονται. Οι ερυθρόλευκοι λαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό ποσό από τις πωλήσεις των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς.

Οι προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού μπορεί να ολοκληρώθηκαν (βέβαια, είναι ανοιχτή ακόμη η αγορά των ελεύθερων παικτών), αλλά οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών συνεχίζονται. Τελευταία χρονικά είναι αυτή του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος παίρνει μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν αντί 1.500.000 ευρώ, όπως αναφέρουν στη Ρωσία.

Ο 26χρονος εξτρέμ, τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει από την Ραντνίσκι Νις έναντι 550.000 το καλοκαίρι του 2018, είχε παραχωρηθεί δανεικός τις τελευταίες δύο σεζόν στη Λεγκανές και στην Ουράλ, ενώ δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί με μεταγραφή, καθώς σε δέκα μήνες έληγε το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται, ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ρωσία λήγει σήμερα.

Στην Ρούμπιν Καζάν, όμως, θα συνεχίσει την καριέρα του ένας ακόμη πρώην ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής, ο Νίκολα Τσούμιτς ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Ρωσία και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, η Βοϊβοντίνα συμφώνησε με την Ρούμπιν Καζάν γύρω ή λίγο πάνω από τα 2.000.000 και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου εξτρέμ, θα εισπράξει 1.000.000 ευρώ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν συνολικά 2.500.000 ευρώ από τις πωλήσεις των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς στη Ρούμπιν Καζάν, ενώ να θυμίσουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι παραχωρήθηκε ο Ρέαμπτσιουκ σε μία άλλη ρωσική ομάδα, την Σπαρτάκ Μόσχας αντί 6.000.000 ευρώ. Ο Ραντζέλοβιτς είχε 75 συμμετοχές, επτά γκολ και πέντε ασίστ με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Τσούμιτς δεν είχε αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Με αφορμή την μεταγραφή του τελευταίου, ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ντραγκόλιουμπ Ζμπίλιτς, δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ: "Λάβαμε μια νέα, δεύτερη, οικονομική προσφορά από τη Ρούμπιν, την οποία ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός, που κατέχει το 50% της μεταγραφής, μπορούσαμε να αρνηθούμε.

Επιπλέον, ο ίδιος ο Τσούμιτς έλαβε απίστευτες οικονομικές αποδοχές, οπότε αποφασίσαμε να του επιτρέψουμε να πάει στο Καζάν και να υπογράψει το συμβόλαιο με τη Ρούμπιν. Επισημαίνω, ότι το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο από ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, που είχε γραφτεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ