STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Χαμογέλασε ξανά στην επιστροφή του Μίτσελ με πρωταγωνιστή Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει με τον Μασούρα γκολ του στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει με τον Μασούρα γκολ του στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος INTIME SPORTS

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μία μεστή εμφάνιση και επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου για την 6η αγωνιστική με τον Μπακαμπού να πετυχαίνει δύο γκολ στην επιστροφή του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες πανηγυρίζοντας το τρίποντο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στην επιστροφή του Μίτσελ στον ερυθρόλευκο πάγκο. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου για την 6η αγωνιστική της Super League κάνοντας ένα γεμάτο παιχνίδι.

Οι τελικές και τα expected goals στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Οι τελικές και τα expected goals στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 45+2' και στο 68'. Κάπως έτσι, οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στους έντεκα πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες έμειναν στους οκτώ. Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς κόντρα στην Κάραμπαγκ για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού φρόντισε να δείξει πως ήθελε να είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Βέβαια, δεν ήταν κάτι εύκολο, με τους Περιστεριώτες να πιέζουν ψηλά. Σταδιακά, οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν τον έλεγχο του αγώνα και γίνονταν απειλητικοί.

Ο Σισέ έγινε δύο φορές επικίνδυνος από στατικές φάσεις, ενώ οι παίκτες των ερυθρόλευκων προσπαθούσαν να βρουν τον Μπακαμπού, ο οποίος έχασε ευκαιρίες στο 30' και στο 34'.

Στο 37' ο Μασούρας κινήθηκε στα αριστερά της περιοχής, έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Ροτάριου. Ο διαιτητής έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και έδωσε πέναλτι. Ο Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, όμως δεν νίκησε τον Γιαννιώτη.

Λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι πήραν δεύτερο πέναλτι. Ο Αραμπί τροφοδότησε τον Μπακαμπού στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον στράικερ των ερυθρόλευκων. Στο 45+2' ο Μπακαμπού νίκησε τον κίπερ των Περιστεριωτών από την άσπρη βούλα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Ατρόμητος έγινε επικίνδυνος με κεφαλιά του Φριτζόνσον που απέκρουσε ο Τζολάκης. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου.

Πράγματι αυτό συνέβη στο 66ο λεπτό. Ο Βαλμπουενά τροφοδότησε ιδανικά τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και τον πλάσαρε για το 2-0. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον πλήρη έλεγχο μέχρι και το φινάλε, με το σκορ να μην μεταβάλλεται.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ (90' Σαμασέκου), Βρουσάι (63' Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (62' Ροντρίγκες), Αραμπί (46' Βαλμπουενά), Μπακαμπού (72' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (81' Μαυρομμάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (81' Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (81' Τζαβίδας), Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Μην χάσετε την Game Night στις 23:00

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ