CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Κίνι για τον Ελ Κααμπί που έδωσε προβάδισμα στους ερυθρόλευκους

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο ματς με την Άστον Βίλα με τον Ελ Κααμπί να πλασάρει από κοντά μετά από υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Κίνι από τα αριστερά.

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ κόντρα στην Άστον Βίλα με τον Ελ Κααμπί στο 10' της αναμέτρησης μετά από υπέροχη προσπάθεια των Φορτούνη, Ποντένσε και Κίνι και τον διεθνή φορ να πλασάρει για το 31ο φετινό του τέρμα.

Ο Φορτούνης πίσω από τη σέντρα και δεξιά έκανε μια βαθιά μπαλιά προς τον Πορτογάλο εξτρέμ ο οποίος πήρε όλα τα μέτρα από τα αριστερά που είχε μπροστά του και βρέθηκε στην περιοχή της Άστον Βίλα, περίμενε το όβερλαπ του Κίνι, ο οποίος πάτησε περιοχή, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Ελ Κααμπί στην απέναντι πλευρά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 παρά την προσπάθεια του Μαρτίνες.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν τον τεράστιο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, ενώ οι Μάνος Ναβροζίδης, Κώστας Αυγουστάκης και Δημήτρης Χριστοφιδέλλης μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Καραϊσκάκης.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ