ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο Γερμανός elite, Φέλιξ Τσβάιερ σφυρίζει το ματς

Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ
Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Η UEFA έκανε γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά ματς αυτής της εβδομάδας, με τον Γερμανό elite, Φέλιξ Τσβάιερ, να διαιτητεύει την ιστορική ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης (09/05, 22:00) στον Πειραιά στη ρεβάνς του 2-4 της Αγγλίας, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena.

Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά ματς της εβδομάδας, με τον Γερμανό elite, Φέλιξ Τσβάιερ, να είναι ο άρχων του κομβικού αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.

Στο παρελθόν έχει σφυρίξει τρεις αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τη νίκη με 2-1 των ερυθρόλευκων κόντρα στην Ριέκα το 2017 για τα προκριματικά του Champions League, καθώς επίσης και τις ήττες με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα την ίδια χρονιά για τους ομίλους της ίδια διοργάνωσης και το διπλό της Άρσεναλ το 2020 για τα playoffs εισόδου στους 16 του Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ