ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Αστέρας 2-0: Φιλική νίκη στον Ρέντη πριν από την Ευρώπη

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ρέιντζερς | 26 Ιουλίου 2023
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ρέιντζερς | 26 Ιουλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Αστέρα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 2-0, με τον Αραμπί να βρίσκει εκ νέου δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον ευρωπαϊκό του αντίπαλο και θα αντιμετωπίσει την Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου ματς που θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκης στις 10 Αυγούστου.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις και η ομάδα του αντιμετώπισε τον Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στον Ρέντη, σ' ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 2-0.

Ο Αραμπί απέδειξε γι' ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς άνοιξε το σκορ νωρίς κάνοντας το 1-0, μετά από λάθος στην άμυνα του Αστέρα. Ο Ισπανός προπονητής είδε πράγματα που ήθελε και στο πρώτο μέρος ήρθε και το δεύτερο γκολ μετά από ένα αλαλούμ στην περιοχή.

Ο Αστέρας βρήκε δίχτυα, όμως ο Καλτσάς ήταν εκτεθειμένος, όπως υπέδειξαν οι διαιτητές. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να διατηρεί το προβάδισμά του έως το φινάλε. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τα φιλικά τους και σε περίπου μία εβδομάδα μπαίνουν στα επίσημα.

Οι Αρκάδες από την πλευρά τους είχαν ένα δυνατό τεστ και συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της Stoiximan Super League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ