ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αρέσει πολύ ο Τιάγκο Σίλβα

Ολυμπιακός: Αρέσει πολύ ο Τιάγκο Σίλβα

Την ώρα που ο Πεπέ της Γκιμαράες κοστολογείται μεταξύ 5-6 εκατομμυρίων ευρώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προκρίνει για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού τον 27χρονο Πορτογάλο χαφ Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε -ποντάροντας στην εμπειρία και την ετοιμότητα- τα κενά που προκάλεσαν οι αποχωρήσεις των Ομάρ, Τσιμίκα με Ραφίνια και Χολέμπας αντίστοιχα, τρέχει το θέμα της απόκτησης ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι ψηλά στη λίστα, ενώ προετοιμάζει και προσθήκη ένος χαφ υψηλού επιπέδου.

Τις τελευταίες ώρες, πριν από την είδηση για την απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη που προκαλεσε θλίψη και "παγωσε" τα παντα, "έπαιξε" στο ρεπορτάζ το όνομα του Πορτογάλου Πεπέ της Γκιμαράες, ενός 23χρονου αμυντικού μέσου, ο οποίος διαθέτει στοιχεία που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς.

Η τιμή του, ωστόσο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές από την πατρίδα του, "ξεφεύγει", κυμαίνεται μεταξύ 5-6 εκατομμυρίων ευρώ, άρα οι πιθανότητες να προχωρήσει η ιστορία, τουλάχιστον στην παρούσα φάση και χωρίς να υπάρχει άμεση ανάγκη, δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας άλλος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος φέρεται να έχει προκριθεί στα "θέλω" του 50χρονου κόουτς των "ερυθρολεύκων", ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί σαφώς πιο εύκολα, ενώ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε τέσσερις θεσεις της ενδεκάδας. Πρόκειται για τον 27χρονο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος φέτος έπαιξε συνολικά σε 47 ματς με συγκομιδή 4 γκολ και 4 ασίστ.

ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Παίζει και στις τρεις θέσεις του άξονα (6, 8 και 10), αλλά και ως αριστερός χαφ. Το πρωί της Δευτέρας υπήρξε δημοσίευμα της "Record" σύμφωνα με το οποίο, οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του αριστερού μπακ Γιούρι Ριμπέιρο της Νότιγχαμ. Η αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ήταν άμεση και κατηγορηματική: Δεν υπάρχει θέμα.

ΕΝΤΟΝΟ ΦΛΕΡΤ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΓΑΜΟ

Διασταυρωμένες πληροφορίες του Sport24.gr, ωστόσο, αναφέρουν ότι για τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Τιάγκο Σίλβα (με μπόι 1.75), το φλερτ είναι πολύ έντονο και πιθανότατα θα εξελιχθεί σε... γάμο. Το πότε ακριβώς δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, μιας και μπορεί να επηρεαστεί -χρονικά- η υπόθεση από πιθανή αποχώρηση στις θέσεις που αγωνίζεται.

Ήδη υπάρχουν πολλές ομάδες που κοιτάζουν προς την πλευρά του Μαντί Καμαρά, ενώ και ο Γκιλιέρμε μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και οι συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση δεν έχουν -ως τώρα- καρποφορήσει. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η μεταγραφική σεζόν ολοκληρώνεται φέτος, λόγω Covid 19, στις 5 Οκτώβρη.

Από την... πηγή της Νότιγχαμ, πάντως, ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 τον Μπουχαλάκη που αποδείχθηκε "λίρα εκατό" στα χέρια του Μαρτίνς, πέρυσι ακολούθησε την ίδια διαδρομή ο ποιοτικός Χιλάλ Σουντανί κι όπως όλα δείχνουν, παίρνει σειρά ο Τιάγκο Σίλβα (σ.σ. πέντε φορές διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας), ο οποίος μέσα σε μια σεζόν στο "Νησί" κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του, προερχόμενος από την άσημη Φεϊρένσε...

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Να θυμίσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εξετάσει και ορισμένες άλλες περιπτώσεις παικτών της Νότιγχαμ για παν... ενδεχόμενο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι στόπερ Φιγκεϊρέδο, Μπεναλουάν, ο επιτελικός μεσος Ζοάο Καρβάλιο και ο περιφερειακός επιθετικός Ντα Κόστα. Σε αυτή τη φάση, ωστόσο, στην κούρσα τρέχει και είναι κοντά να κόψει το νήμα στον... Πειραιά, ο Τιάγκο Σίλβα. Εν αναμονή...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ