ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: "Ο Ολυμπιακός θέλει Ριμπέιρο ως αντι-Τσιμίκα"

Chelsea's Tariq Lamptey vies for the ball with Nottingham Forest's Yuri Ribeiro, left, and Tyrese Fornah, right, during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's Tariq Lamptey vies for the ball with Nottingham Forest's Yuri Ribeiro, left, and Tyrese Fornah, right, during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Record", ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ, Γιούρι Ριμπέιρο, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος του Τσιμίκα. Διαψεύδουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Χοσέ Χολέμπας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Record", οι διοικούντες τον Ολυμπιακό διαπραγματεύονται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ, Γιούρι Ριμπέιρο.

Ο 23χρονος αμυντικός ήταν βασικός την εφετινή σεζόν στην αγγλική ομάδα, μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπενφίκα και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Από την πλευρά τους, οι "ερυθρόλευκοι" διαψεύδουν το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας και τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα με τον Ριμπέιρο. Το γεγονός πως η Νότιγχαμ δεν διαθέτει άλλον αξιόπιστο αριστερό μπακ πίσω από τον Ριμπέιρο, έκανε ούτως ή άλλως δύσκολη την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ