ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Εμβιλά κόντρα στην Αϊντχόφεν

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Γιαν Εμβιλά στο εντός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιανβ Εμβιλά μπήκε τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (18/2, 19.55) με την Αϊντχόφεν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη σπουδαία αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 19.55, COSMOTE SPORT 2 HD) στο "Γ. Καραϊσκάκης", στον πρώτο αγώνα για τους "32" του Europa League, ολοκληρώθηκε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία μπήκε τελικά ο Γιαν Εμβιλά, τον οποίο ο Πορτογάλος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού προερχόταν από ενοχλήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίας είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Ρούμπεν Σεμέδο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα, ενσωματώθηκαν στην αποστολή που ανακοινώθηκε.

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φορτούνης και Μπρούμα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από την PSV EUROKINISSI SPORTS

Διαθέσιμος είναι και ο Μπρούμα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής με τον Παναθηναϊκό, ώστε να είναι έτοιμος με την PSV. Ο Πορτογάλος είχε ενοχλήσεις με τον ΟΦΗ, έγινε αλλαγή και από τότε δεν έχει ξαναπαίξει.

Η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ