ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ"

Καμαρά: "Νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ"
Ο Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός - PSV PRINT SCREEN VIDEO

Ο Μαντί Καμαρά δήλωσε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού στον αγώνα της Πέμπτης (18/2, 19.55) με την PSV είναι η νίκη δίχως να δεχτεί γκολ η ομάδα του. Διαβάστε όσα είπε ο Αφρικανός μέσος των "ερυθρόλευκων" στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν την Πέμπτη (18/2, 19.55) στον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League. Ο Μαντί Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι στόχος είναι η νίκη, αλλά δίχως η ομάδα του να δεχθεί κάποιο γκολ.

Πού πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός για το αυριανό παιχνίδι με την PSV;

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τους φίλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε και να μην δεχτούμε γκολ. Η ομάδα μας έχει έμπειρους παίκτες, τον Βαλμπουενά, τον Εμβιλά, τον Αραμπί. Έχει όμως και νέους με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να νικήσουμε".

Πώς νιώθετε που δεν κάνατε κανονική προετοιμασία και τα παιχνίδια είναι διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο;

"Δεν έxουμε άλλη επιλογή, κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα. Ο κόσμος μας βλέπει μόνο από την τηλεόραση, είναι δύσκολο για όλους. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο καλά για να χαίρεται και ο κόσμος μας".

Τι θα παίξει πιο κομβικό ρόλο για τον Ολυμπιακό; Η επίθεση ή η άμυνα;

"Ο πιο κατάλληλος είναι ο προπονητής, αυτός θα πάρει τις τακτικές αποφάσεις. Με όποιον κι αν παίζουμε όμως, θέλουμε να έχουμε κατοχή και επιθετικότητα. Δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ