ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός-μήνυμα για Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Ως αβέβαιο περιγράφεται πια μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ. Θόλωσε η ανανέωση του συμβολαίου του Κολομβιανού.

Πόση είναι η απόσταση που χωρίζει την ανανέωση του συμβολαίου του Χάμες Ροντρίγκες με την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν; Με τα τωρινά δεδομένα, αρκετά μικρή.

Ο βιρτουόζος Κολομβιανός, που ήρθε στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου για να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής των ερυθρόλευκων, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να παρουσιάσει ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης, τέτοιο που θα κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι υψηλές προσδοκίες μιας δαπανηρής επένδυσης από τη διοίκηση των πρωταθλητών να μην έχουν εκπληρωθεί στο απαιτούμενο βαθμό.

Το γεγονός πως ο Χάμες έμεινε εκτός της αποστολής των Πειραιωτών για το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, απέναντι στην ΑΕΚ, δεν ήταν τυχαίο. Στον Ρέντη απαιτούν περισσότερα από τον 31χρονο αστέρα και ο αποκλεισμός του, χωρίς ν' αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ήταν ένα μήνυμα πως σίγουρα δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Με ό,τι αυτό είναι πιθανό να συνεπάγεται για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κατά νου να προχωρήσουν τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν. Πλέον όμως η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή, αν όχι θολή. Γι' αυτό και τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο με την περίπτωσή του.

Μάλιστα, η AS αναφέρει πως ο Κολομβιανός δεν πρόκειται να συνεχίσει στους ερυθρολεύκους, καθώς έχει υψηλό συμβόλαιο και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Ο Χάμες είχε μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει το χαρτί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να κερδίσει πίσω τους χαμένους πόντους, όντας στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Μόνο που ο τρόπος διαχείρισης του χρόνου που πήρε από τον Ζοζέ Ανιγκό κατά το πρώτο μισό του αγώνα στη Λεωφόρο περισσότερο αύξησε τον προβληματισμό παρά τον ωφέλησε εν τέλει.

Άλλωστε αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, προτού ακολουθήσει ο ηχηρός αποκλεισμός του από την αποστολή κόντρα στην Ένωση.

Μετά το Πάσχα έρχεται άλλο ένα μεγάλο και κομβικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ που θα δείξει πολύ πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις των ερυθρόλευκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ