ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός ο Χάμες

Ολυμπιακός: Η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός ο Χάμες
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE στο SPORT24) με στόχο να ανατρέψει το 3-0 της OPAP Arena και να προκριθεί στον τελικό. Δείτε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ζοζέ Ανιγκό. Εκτός αποστολής έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE στο SPORT24) για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (11/04) προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 3-0 στο πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλουν την ανατροπή.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής, αντίθετα στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ντιάντιε Σαμασέκου, οι οποίοι απουσίασαν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, εντός είναι ο 19χρονος στόπερ Ισίδωρος Κουτσίδης.

Εκτός αποστολής για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε ο Ρέτσος και ο Ζούμπερ Μπουτούτσι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσία, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ