ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Νταμπό

Ο Νταμπό κατά την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό | 31 Ιανουαρίου 2022
Ο Νταμπό κατά την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό | 31 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντουλαγέ Νταμπό, με τον 20χρονο Γάλλο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2026.

Από το Σάββατο (29/1) βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Αμπντουλαγέ Νταμπό. Ο 20χρονος Γάλλος μέσος πέρασε από ιατρικά και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2026 με τους ερυθρόλευκους, με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (31/1).

Η Ναντ, στην οποία ανήκε, κρατάει ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι, μετά τους Φατιγκά, Κλίτσα και Κεϊτά οι ερυθρόλευκοι προχωρούν σε ακόμη μία επένδυση στο μέλλον.

Ο Νταμπό ανήκε στη Ναντ. Αγωνιζόταν με τη β' ομάδα του συλλόγου έχοντας πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός και στη Γιουβέντους πέρσι και έπαιξε με την Κ23.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2026 είναι ο Αμπντουλαγέ Νταμπό. Ο Γάλλος μέσος είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου 2001 στη Ναντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ναντ, παίζοντας σε Κ17, Κ19 και Β’ ομάδα του συλλόγου ενώ πριν ακόμα κλείσει τα 17 του έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού συλλόγου που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το πρώτο μισό του 2021 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κ23 της Γιουβέντους για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Ναντ. Έχει υπάρξει διεθνής με τις Κ16, Κ17 και Κ18 εθνικές ομάδες της Γαλλίας ενώ έχει καταγωγή από τη Γουινέα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ