ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό έφτασε στην Ελλάδα

Ο Νταμπό κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Νταμπό κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η μεταγραφή του Αμπντουλαγιέ Νταμπό στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς ο 20χρονος Γάλλος έφτασε στην Ελλάδα.

Λίγο μετά τις 16:30 περίπου ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό έφτασε στην Ελλάδα. Έτσι, η μεταγραφή του 20χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Μετά τους Φατιγκά, Κεϊτά και Κλίτσα, οι ερυθρόλευκοι προχωρούν σε ακόμα μία επένδυση στο μέλλον. Ο Νταμπό πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ελπίζω να κάνουμε ωραία πράγματα με την ομάδα. Έχω μιλήσει με τον Φαντίγκα και μου είπε για την ομάδα και τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις που έχει, υπάρχουν πολλοί γαλλόφωνοι και αυτό θα βοηθήσει" ανέφερε κατά την άφιξή του.

Ο Νταμπό βρισκόταν στη Ναντ. Αγωνιζόταν με τη β' ομάδα του συλλόγου έχοντας πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός και στη Γιουβέντους πέρσι και έπαιξε με την Κ23.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ